Om

Motivation att förbättra

Idag handlar mycket om yta. Det handlar om visioner och bilder vi målar upp. Samhället påminner oss ständigt om trender, mode och om vad som är rätt och fel. Vi påminns om hur vi ska se ut (och hur vi inte ska se ut), var vi ska åka på semester och hur vi ska må. Den ständiga strävan efter något annat.

Man kan ju tycka att det här är jobbigt. Prestationsångest och sånt. Men det kanske också är bra. Nog för att good enough faktiskt ibland är just det. Men en påminnelse om att saker och ting är föränderliga ger i alla fall mig motivation att förbättra. Och visst är det trevligt att må bra och omge sig av saker som känns tillfredställande att se på och ha att göra med? Det hela handlar kanske om inställning. Det är exempelvis bevisat att personer som anstränger sig för att vara lyckliga faktiskt i större utsträckning blir det.

Annicka Lundin Form erbjuder tjänster som handlar om att förverkliga idéer och utforma visioner utifrån det kunden önskat. Strävan är att förbättra, förnya och försköna. Oftast för ögat, men också för själen.

Har du en idé? Ska vi köra?

Jag heter Annicka

Jag tycker om rymden, kärleken och känslan när man drar handen genom blåbärsris. Jag har en blogg också och eftersom det är ungefär jättelätt att googla fram den kan jag lika gärna länka.